Sikring af bolig

Det skal du vide

Vil du sikre din bolig mod tyveri?
Hvor godt er din bolig sikret, når du forlader dit hjem, og dækker din forsikring de låse du har, hvis du får ubudne gæster?
Tyven vil helst arbejde i fred og ro, og derfor er lys og støj tyvens værste fjende. Hvis du har en god mekanisk lås, kan det være nok til at tyven giver op. Men mange tyve bryder ind ved hjælp af værktøj til at brække vindueslister op med, eller gennem forældede låse.
Når man skal sikre sit hjem, handler det om at gøre din bolig så ugæstfri som mulig for tyven. Vil du vide hvor godt dit hjem er sikret, så kan du bestille et GRATIS sikkerhedstjek hos os. Vi gennemgår dit hjem med tyvens øjne, og vurderer sikkerheden på alle ind- og udgange.

Vores anbefalinger
Som udgangspunkt anbefaler vi altid at dine døre har to låse, en primær lås og en sekundær lås. Derudover anbefaler vi låse på vinduer og terrassedøre, hvilket gør det dobbelt så svært at komme ind.

Krav til din hoveddørslås
Når vi skal sikre dit hjem, er der en række krav der skal opfyldes for at opnå den bedste sikring: Det er vigtigt at din primære lås i din hoveddør som minimum er Ruko 1200, og gerne en sikringsklasse med vrider. Låsene på de indgange hvor du sikrer dit hjem må ikke være mere end 10 år gamle. Hvis de er ældre end 10 år, monterer vi nye låse.
Vi anbefaler at dine sekundære låse eller ekstra låse er med dobbelt cylinder, og at du bruger begge låse når du forlader dit hjem. Der skal være primære og sekundære låse på alle døre som svarer til kravene på denne form for sikring af boligen.
Ved sikring af din bolig, er det vigtigt at resten af huset følger med, og derfor er det vigtigt at man låser sin terrassedør forsvarligt, med enten greb med cylinder eller med en elektronisk terrassedørslås.
Er du i tvivl om sikringen i dit hjem, kan du kontakte os allerede i dag. 

Produkter til privatboliger og kunder

En effektiv vindueslås gør det derfor endnu mer...
Med en dørspion er der ingen overraskelser på d...
Hos Låsespecialisten er det vigtigste at vores ...
Det er vigtigt at holde alle døre låst, når bol...
Hos Låsespecialisten tilbyder vi flere forskell...
En elektronisk kodelås kan både bruges i din bo...
Vi har et stort udvalg af systemer, som kan til...
Låsespecialisten tilbyder salg af penge- og bra...
Låsespecialisten tilbyder montering af dørtelef...
Låsespecialisten tilbyder montering af almindel...
Skulle du være så uheldig at smække nøglerne in...
Med flere medarbejdere der dagligt låser sig in...