Gå til hovedindhold

Sikring af bolig

Hvor godt er du sikret, når du forlader dit hjem? Har du de rigtige låse der forsikringsmæssigt dækker dig ind i tilfælde af ubudne gæster?

God mekanisk sikring har en præventiv virkning og betyder ofte, at tyven opgiver at bryde ind. Samtidig foretrækker tyven at arbejde i fred og ro, og derfor er liv, lys og støj indbrudstyvens værste fjende. De fleste tyve skaffer sig adgang med simple midler som fx en skruetrækker, der kan bruges til at brække vindueslister eller forældede låse op med.

Derfor er det en god idé at give hele boligen et GRATIS sikringstjek og kigge på alle ind- og udgange med tyvens øjne. Du kan sikre din bolig optimalt ved at vælge forsikringsgodkendte produkter og få monteret dem korrekt.

Vi anbefaler altid, at en dør har to låse i form af en primær lås og en sekundær lås samt låse på vinduer og terrassedøre. Det gør det dobbelt så svært for tyven at komme ind, og har du en korrekt låsemontering, vil du gøre det sværere for tyvene at bryde ind.

Den primære lås (hoveddørslåsen) skal som minimum være Ruko serie 1200 og gerne højere sikringsklasse med vrider.

Dine primære låse, som er de steder, hvor du sikrer din bolig mod indbrud, må ikke være mere end 10 år gamle. Er de det, udfører vi låsemontering af nye låse.

Som ekstra lås (sekundær) anbefaler vi en lås med dobbelt cylinder, så du bruger begge låse, når du forlader dit hjem. Primær og sekundær lås skal være på alle døre, som tillader den form for sikring.

Laver man den form for privatsikring, skal resten af huset naturligvis følge med. Derfor er det vigtigt, at man i forbindelse med sikringen af ens bolig låser sin terrassedør forsvarligt enten med greb med cylinder eller en elektronisk terrassedørslås.

Er du i tvivl om, hvorvidt din låsemontering er korrekt, kontakt os allerede i dag på telefon 54818685

 

 

 

Kontakt

Kontakt Låsespecialisten allerede i dag på telefon 54818685, for en uforpligtende snak. Eller se mere på vores kontaktside.


KONTAKT OS