Gå til hovedindhold

Privat

God mekanisk sikring har en præventiv virkning og betyder ofte, at tyven opgiver at bryde ind. Samtidig foretrækker tyven at arbejde i fred og ro, og derfor er liv, lys og støj indbrudstyvens værste fjende. De fleste tyve skaffer sig adgang med simple midler som fx en skruetrækker, der kan bruges til at brække vindueslister eller forældede låse op med.

Derfor er det en god idé at give hele boligen et GRATIS sikringstjek og kigge på alle ind- og udgange med tyvens øjne. Du kan sikre din bolig optimalt ved at vælge forsikringsgodkendte produkter og få monteret dem korrekt. Det er et generelt problem, at mange boliger er udstyret med låse, der er slidte og derfor lette at bryde op. Alle låse og tilbehør bør udskiftes mindst hvert tiende år, fordi de som alle andre mekaniske produkter bliver udsat for slid, selv ved normalt brug. Endelig kan det efter ti år være svært at have det nødvendige overblik over, hvem der har kopier af ens nøgler, og hvor mange der er i omløb.

Ny bolig - nye låse Når du flytter i ny bolig, bør du udskifte låsen. Glæden ved det nye hjem kan nemlig hurtigt blive spoleret, da forældede låse er lette at opbryde. Samtidig er det ikke til at vide, hvem der ligger inde med nøgler til boligen.

Låsespecialisten har udover 15 års erfaring, også en bred palette af ydelser, der alle er med til at din bolig bliver sikret. Vi laver alt fra at total sikre et privat hjem til omkodning eller blot reparation af gamle låse.

I forbindelse med privat sikring kan Låsespecialisten tilbyde en række forskellige produkter.

Vi lægger stor vægt på kundetryghed, både når I er hjemme og ude. 

Kontakt os allerede i dag på telefon 54818685 for en uforpligtende snak om din bolig.

 

 

Kontakt

Kontakt Låsespecialisten allerede i dag på telefon 54818685, for en uforpligtende snak. Eller se mere på vores kontaktside.


KONTAKT OS