Virksomheden

Sikring af din bolig: God mekanisk sikring har en præventiv virkning og betyder ofte, at tyven opgiver at bryde ind. Samtidig foretrækker tyven at arbejde i fred og ro, og derfor er liv, lys og støj indbrudstyvens værste fjende. De fleste tyve skaffer sig adgang med simple midler som fx en skruetrækker, der kan bruges til at brække vindueslister eller forældede låse op med. Derfor er det en god idé at give hele boligen et GRATIS sikringstjek samt at kigge på alle ind- og udgange med tyvens øjne. Du kan sikre din bolig optimalt ved at vælge forsikringsgodkendte produkter og få monteret dem korrekt. Det er et generelt problem, at mange boliger er udstyret med låse, der er slidte og derfor lette at bryde op. Alle låse og tilbehør bør udskiftes mindst hvert tiende år, fordi de som alle andre mekaniske produkter bliver udsat for slid, selv ved normalt brug. Endelig kan det efter ti år være svært at have det nødvendige overblik over, hvem der har kopier af ens nøgler, og hvor mange der er i omløb.

Mogens Andersen
Medejer af Vordingborg afdelingen

Ny bolig - nye låse Når du flytter i ny bolig, bør du udskifte låsen. Glæden ved det nye hjem kan nemlig hurtigt blive spoleret, da forældede låse er lette at opbryde. Samtidig er det ikke til at vide, hvem der ligger inde med nøgler til boligen. Ring til Låsespecialisten Anders Jochumsen og få et uforpligtende og GRATIS sikkerhedstjek af din bolig
Andreas Jensen
Låsespecialist med mange års erfaring. HOVEDDØR To låse på hoveddøren signalerer effektiv sikring og får tyven til at søge et andet sted hen UDHUSE Effektiv aflåsning af skuret og garagen forhindrer tyven i at få let adgang til værktøj. VINDUER Det er en god idé at udstyre vinduerne med en lås. Det er de færreste tyve, der ønsker at smadre ruden og tiltrække sig opmærksomhed. TERRASSEDØR Et godkendt terrassedørgreb, der kan aflåses indefra, spærrer tyvens mest yndede flugtvej. KÆLDER Kælderdøren ligger godt skjult for nysgerrige blikke og bør som hoveddøren udstyres med to låse.

Andreas Jensen
Låsespecialist med mange års erfaring.